Aktuelle dokumenter

En avdeling i Norsk Botanisk Forening

Les mer om hva vi arbeider med

Her finner du korte presentasjoner av rapporter og aktuelle dokumenter. Klikk på linkene, og last ned som pdf. Eldre dokumenter er samlet under Arkiv.

Turlederguide

Turlederguiden er til hjelp for våre turledere. Den er en huskeliste som turlederne bør gå igjennom før hver tur de skal være med å lede.

Last ned brosjyre

Arbeidsprogram 2018-19

Notatet presenterer foreningens satsingsområder i 2018 og 2019. Økt kartlegging og registrering i Artsobservasjoner står sentralt.

Last ned program

Florakartlegging 2018

Rapporten oppsummerer arbeidet som er gjort med florakartlegging og etablering av et Floravokterprosjekt i foreningen, samt noen tanker for 2019.

Last ned rapport

Starrkurs 2018

Kurs som omhandler artsgrupper som oppleves som vanskelige, er viktig. Her er rapport fra kurssamarbeid med Rogalandsavdelingen.

Last ned rapport

Hefte om bregner

Jan Wesenberg fra hovedkontoret kåserer om bregner på julemøtet 2018. Her har du kurshefte om bregner som han har utarbeidet.

Last ned heftet

Her kommer noe…..

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Her kommer noe ……….